top of page

🦞 Ženy - poslední turnajový den sezóny 🦞

Florbalistky zakončily sezónu jasnou výhrou.


K poslednímu ligovému kolu tohoto ročníku zajížděly rakovnické florbalistky do pražské haly Na Třebešín. Tým konečně nemusel řešit post gólmanky ani malý počet hráček do obrany. Po dlouhé době na lavičku usedl trenér Vít Němeček a jeho tažení bylo úspěšné. Výhrou nad TEXAS LONGHORNS B se rakovnické ženy rozloučily s prozatím nejúspěšnější sezónou v historii, kdy obsadily 5. místo.


TEXAS LONGHORNS B – FBC Rakovník 1:6 (0:2/0:2/1:2)

Od úvodního hvizdu byla na hráčkách vidět radost ze hry a i díky Horáčkové v brance určitá svoboda v aktivitě. Skóre utkání otevřela Nezbedová. Do přestávky po samostatném úniku přidala pojistku Veverková. Gólově produktivní byl Rakovník ve druhé i závěrečné třetině, kdy se hattrickem blýskla Katka Veverková.


Vít Němeček: „Hráčky od začátku zápasu dodržovaly pokyny. V první třetině jsme soupeře dostávali do hry nebezpečnými přihrávkami předem hřiště. Do druhé třetiny jsme šli s cílem vyvarovat se těchto situací a s důrazem na dostupování hráček soupeře v obranné činnosti. Hráčky bych chtěl pochválit, že zápasy odmakaly a snažily se hrát s přehledem. Ve spojení za zády s výborně chytající Terkou Horáčkovou a dnes velmi produktivní střelkyní Katkou Veverkovou jsme zaslouženě vyhráli.“


FBC Rakovník: Horáčková – Kasíková, Navrkalová, Kosová – Kovářová, Nezbedová, Brabcová, Holanová, Veveková


Více foto na sociálních sítí.



Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page