top of page

🦞 Ženy - 5. ligové kolo 🦞

Z vyrovnaných bojů s 1 výhrou

Ještě pár hodin před soutěžním dnem měl Rakovník na programu pouze jedno utkání. Nakonec se vlivem odhlášení jednoho ze soupeřů uvolnil prostor pro dohrávku z druhého kola proti Mělníku. Zdravotní důvody vystavily stopku hned třem hráčkám: Navrkalové, Brabcové a gólmance Třískové. Trenér Pospíšil musel překopat nejen obranné, ale i útočné řady svých svěřenkyň.


FBC Rakovník – FBC Žraloci Příbram 1:3 (0:1/0:0/1:2)

Přesto, že Příbram, vzhledem k postavení v tabulce, vstupovala do utkání jako favorit, po dvě třetiny se hrála velmi vyrovnaná hra. Ovšem úvod třetího dějství se Rakovníku nepovedl, když ihned po úvodním buly inkasoval. O pár minut později Žraloci přidali pojistku, na kterou sice Procházková dokázala reagovat, ovšem další drama v utkání soupeřky již nedovolily.

Procházková 1+0


Floor Maniacs Mělník – FBC Rakovník 2:3 (1:2/1:0/0:1)

Ve druhém utkání měl být zase Rakovník papírově silnějším soupeřem. Ovšem úvod se florbalistkám nepovedl, když po nedůrazu inkasovaly již ve 3. minutě. Do první přestávky se Procházkové a Nezbedové podařilo otočit nepříznivý vývoj utkání. Mělník dokázal ve druhé třetině vstřelit vyrovnávací branku. Poslední slovo měla Holanová, která se nejlépe zorientovala v předbrankovém prostoru.

Veverková 0+2

Holanová 1+0

Procházková 1+0

Nezbedová 1+0

Kosová 0+1


Marek Pospíšil: „Bohužel jsme šli do utkání s ještě okleštěnější sestavou než naposled, kdy nám chyběly i naše opory. První zápas byl poměrně vyrovnaný. Bohužel ve druhé třetině holky přestaly plnit základní věci, díky kterým soupeř odskočil, a nám se výsledek již nepovedlo zvrátit. Druhé utkání se zpočátku nevyvíjelo příznivě. Nicméně díky trpělivé hře do útoku a časté střelbě se povedlo nejprve srovnat a následně skóre otočit v náš prospěch. Jednobrankový náskok se udržel díky skvěle chytající brankářce a zodpovědné obraně.“

Sestava: Horáčková – Stuchlíková, Kasíková, Kosová – Kovářová, Nezbedová, Holanová, Jankovcová, Procházková, Veverková




Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page