top of page

🦞Ženy - 3. ligové kolo🦞

Přesilovky nedokázaly využít


Třetí ligové kolo vypadalo pro rakovnické florbalistky nadějně, jelikož konečně měly být k dispozici dvě lajny. Ovšem zdravotní indispozice na poslední chvíli nedovolily účast Kasíkové a Veverkové, obránkyně Kosová po dvou tvrdých atacích v úvodu jediného zápasu odstoupila a na palubovku se vrátila až v samotném závěru.


Florbalová akademie MB „C“ „ROU“ – FBC Rakovník 4:2

Do utkání vstupoval Rakovník s početní nevýhodou na rozdíl od soupeřek, přesto si dokázal vypracovat hned několik slibných šancí. Lekci z produktivity udělila akademie, která si během krátké chvíle vypracovala dvoubrankový náskok. Od dalšího inkasování držela příznivý stav Horáčková a dobře postavená branka. Po přestávce na další branku v síti Rakovníka dokázala odpovědět Brabcová a naději na bodový zisk vystřelila Navrkalová. Rakovnické florbalistky v utkání zahrávaly dohromady čtyři přesilovky, avšak gólově proměnit dokázaly pouze jedinou.



„Dnešek se po taktické stránce moc nepovedl. Poslední naše přesilová hra nebyla sehraná dobře. Vsadily jsme vše na útok, abychom vyrovnaly. Naopak soupeřky využily okénka v obraně a v závěru zápasu rozhodly.“


Horáčková – Brabcová, Navrkalová, Růžičková – Holanová, Kovářová, Nezbedová, Kosová, Procházková




Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page