top of page

Venkovní turnaj přípravky na střeše obchodního domu OC Šestka.



Dne 19.6. se vydalo sedm přípravkářů na turnaj pořádaný Tatranem Střešovice. Uskutečnil se přímo na střeše obchodního domu OC Šestka. Pro některé hráče byl zápas úplně prvním v životě a zároveň pro všechny prvním po dlouhé covidové pauze. Přesto se ho všichni hráči zhostili jak nejlépe dovedli, náležitě si ho užili, a odvezli si cenné zkušenosti. V zápasech se utkali s týmy Tatran Střešovice a FBK Vosy Praha. A to hned s každým dvakrát ve čtyřech zápasech. V žádném zápase se nepodařilo vyhrát, ale branky tým FBC Rakovník vstřelil. Tým oslavil daleko důležitější úspěchy a to velký posun v jednotlivých zápasech, na kterém se dá velmi dobře stavět do budoucna. Především vyhrál svým nasazením a chutí do hry.

Turnajový den byl zakončen vyhlášením, kde všechny týmy dostaly medaile a pohár.


Slovo trenéra: Na zápas jsem přijížděla s obavami, jestli je nás dostatek a zda to po dlouhé pauze a hned s několika nováčky zvládneme. A odjížděla jsem s obrovským potěšením. Všichni se turnaje zhostili velmi dobře. Během čtyř zápasů se naučili vnímat rozhodčího, střídat, jít do souboje, rozehrávat a mnohé další. Především si to náležitě užili a bylo na nich vidět obrovské nasazení. A to je pro mě jako trenérku největší odměna. Tímto bych chtěla poděkovat všem hráčům ale i rodičům. Děkujeme za skvělou podporu, bez Vás by to nešlo.


Trenérka: Denisa Holanová


Sestava: Ofricht Václav, Šantora Josef, Šantorová Antonie, Holopírková Karolína, Vinter Štěpán, Červeňáková Natálie, Kučera Marcel.



Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page