top of page

🦞Starší žáci - 4. turnajový den🦞

SPORT EDEN BEROUN x FBC RAKOVNÍK 6:0

Hned první minuty zápasu naznačovaly, že to bude velmi fyzicky náročné utkání, jelikož hráči Berouna byli starší, silnější a větší. Každopádně naši hráči se nevzdávali a snažili se do toho dát naprosto vše. V tomto utkání bohužel vyhrála herní vyzrálost a silová převaha protihráčů a z tohoto utkání si neodnášíme ani bod.



FBC RAKOVNÍK x ACEMA SPARTA PRAHA YELLOW 4:7

Toto utkání bylo poměrně vyrovnané po celý zápas, bohužel se Sparta dostala do rychlého vedení 2:0 díky slepeným gólům. Rakovničtí však neskládali zbraně a snažili se otočit výsledek utkání na svoji stranu. V jednu chvíli to vypadalo nadějně, když jsme byli na dostřel jediné branky. Akorát přišel zkrat v obraně, a to nakoplo tým Sparty k vítěznému konci.



KANONÝŘI KLADNO ČERNÍ x FBC RAKOVNÍK 6:4

Rakovničtí na nic nečekali a hned v první minutě se radovali z gólu. Tahle radost jim bohužel dlouho nevydržela, protože po několika chybách v obraně se Kladno mohlo radovat rovnou 2x. Na konci 1. poločasu ukazovala světelná tabule 6:2 pro soupeře, ani v tento okamžik hráči neskládali zbraně a ve druhém poločase dokázali vsítit další 2 branky, ale na vítězství to nestačilo.



Hodnocení trenéra (KS): Dnes to bohužel nevyšlo výsledkově, ale hra, která byla předvedena, nebyla špatná. Hráči plnili naše instrukce a snažili se tvořit hru a nejenom bezmyšlenkovitě hrát dopředu. Nějaké chyby tam byly, ale ty jsou vždy. Důležité je se z nich poučit a snažit se je eliminovat.




Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page