top of page

🦞 Starší žáci - 10. ligové kolo🦞


 Po skvěle odehraném předchozím turnaji jsme se těšili na další kolo v Dobříši.   



FBC RAKOVNÍK x FBC RED DRAGONS HOŘOVICE 4:2 (1:1,3:1)

V první části vyrovnané utkání, v části druhé jsme využili vytvořené příležitosti a za znění bubnů a chorálů soupeřova fanklubu jsme si došli pro vítězství.


Dan Halíř 2+1

David Tuma 1+0

Jakub Čermák 1+0

Jan Hrádek 0+1

Jonáš Pecka 0+1



FBC ŽRALOCI PŘÍBRAM x FBC RAKOVNÍK 6:3 (4:2,2:1)

Trochu zbytečně promarněný zápas. Herně vyrovnané utkání, možná jsme měli malinko navrch. Bohužel jsme si nepohlídali v první části průniky středem a nechali si soupeře do půle poodskočit. Na začátku druhé části nešťastný vlastenec a na konci už jen regulace skore. 


David Tuma 1+1

Dan Halíř 1+0

Jonáš Pecka 1+0

Stanislav Vojáček 0+1


FBC RAKOVNÍK x FLORBAL PRO BEROUN 4:5 (2:4,2:1)


Po kolečku ve skupině jsme se díky skore umístili ve skupině na druhém místě a utkali jsme se tak o celkové třetí místo dne s Florbal Pro Beroun. Do zápasu jsme bohužel nevstoupili vůbec dobře a hned po osmnácti vteřinách inkasovali. Zápas se hrál nahoru dolů. Od čtvrté do šesté minuty proběhla gólová přestřelka, ze které bohužel vyšel lépe Beroun a utrhl se na dvoubrankové vedení 2:4. V 17. minutě se prosadil kapitán týmu David Tuma a snížil na 3:4, ale soupeř posléze bohužel opět navýšil svůj náskok na dvě branky.  Tři a půl minuty do konce ještě oživil naše naděje dalším snížením nejlepší střelec týmu Dan Halíř, ale bohužel i přes dobrý tlak při hře bez brankáře se nám nepovedlo srovnat stav a dostat tak utkání aspoň do samostatných nájezdů. 


Daniel Halíř 2+0

Jakub čermák 0+2

David Tuma 1+0

Jakub Hrádek 1+0


Hodnocení trenéra (MP): 

Po dnešním vystoupení jsem trochu zklamaný z přístupu a chování některých hráčů. Nesoustředí se na hru a neplní zadané pokyny, což vede ke snížení kvality celého týmového projevu. 


Sestava:

1. lajna: Vilém Homola, David Tuma ©, Jonáš Pecka

Stanislav Vojáček, Radim Dobrý (Jakub Rys)

2. lajna: Dan Halíř, Jan Hrádek, Jakub Čermák

Tomáš Fouček, Jakub Hrádek

Brankář: Dan Geleti




Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page