top of page

🦞Profesionalizace klubu 🦞

Milí rodiče a hráči,

letošní sezónu Vám představujeme dvě novinky.

První novinkou je modernizace klubu pomocí aplikace EOS - tato novinka se týká i Vás, ale nebojte se, není to nic složitého.

Jedná se o platformu, kam je nutné, aby se všichni členové přihlásili. Emailem byste měli dostat pozvánku, skrz kterou si založíte svůj vlastní účet na EOSu.

Bez velké nadsázky by se dalo říci, že se jedná o takový interní Facebook.

Budete se skrz toto prostředí EOSu přihlašovat na tréninky, zápasy či jiné klubové akce a případně se i přes aplikaci omlouvat. A nebo třeba také platit příspěvky. Rádi bychom veškerou správu klubu přesunuly do online prostředí.


Tlačítko přihlášení, vás přesměruje přímo na přihlášení či založení účtu:




Tlačítko členská sekce vás přesměruje na naše webové stránky, kde je vysvětleno, jak si stáhnout potřebnou aplikaci Eos do mobilu - ale jednodušší založení je přes PC. Každopádně i zde najdete vše potřebné.



Druhou novinkou je aplikace XPS.

Toto prostředí bude určeno trenérům. Protože náš klub chceme vyvíjet dále, skrz toto prostředí budou moci trenéři specializovat své tréninkové činnosti ještě na vyšší úrovní, než doposud. Dále aplikace má i možnost analyzování tréninkových jednotek. Trenér tak bude moci ještě lépe určit slabiny týmu a na ty potom naplánovat další tréninkové jednotky.

Našim cílem je klub modernizovat, profesionalizovat a vyvíjet.




Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page