top of page

🦞Muži A - 8.ligové kolo🦞

Rakovník po delší odmlce bez ztráty kytičky


V posledních kolech se hráčům Rakovníka příliš nedařilo. Tři prohry v řadě pro tento tým rozhodně nejsou zvykem. Bohužel o moc lepší vyhlídky nebyly ani na další ligové kolo v Berouně, kam Rakovník vlivem jarních prázdnin a četných onemocnění nakonec odcestoval ve velmi okleštěné sestavě.


Poison TJ Junior Praha - FBC Rakovník “A” 2:7 (1:2/1:3/0:2)

Poslední klání skončilo remízou a pro Rakovník následnou prohrou na nájezdy. Hráči i přes postavení v tabulce věděli, že je čeká náročný zápas, o to víc, když tým disponoval pouhými 7 hráči do pole.

Nicméně kvalita i pohyb byl na straně Rakovníka, který předváděl výborné kombinace a soupeře přehrával ve všech ohledech. Protivník držel především skvěle chytající brankář, díky kterému byl tým z Prahy stále ve hře.

Zápas se zlomil na konci druhé třetiny, kdy Rakovník odskočil o tři branky a již nic nenasvědčovalo tomu, že Poison dokáže změnit obraz hry.


Kanadské bodování:

Jakub Koláček 6 (2+4)

Lukáš Pyskatý 4 (2+2)

Ondřej Fišer 3 (2+1)

Kryštof Svoboda 1 (1+0)



FBC Rakovník “A” - FBK Vosy Praha DDM P2 B 3:1 (1:0/1:0/1:1)

Druhý soupeř byl pro Rakovník velice nepříjemný. Pro Vosy, které disponují pouze mladými hráči s velkým fyzickým fondem, to bylo první utkání dne. Rakovník musel trochu změnit styl hry, se 7 hráči v obranné fázi nijak nenapadal a aktivně začínal bránit až na své polovině. Přestože Vosy téměř po celý zápas dominovaly na míčku, byl to Rakovník kdo byl nebezpečnější, díky své přímočarosti a kvalitě v útoku. Naopak Vosy nedokázaly najít správný recept a na pevné obraně si vylámaly zuby. Za celý zápas dokázaly vstřelit pouze jednu branku. Naopak Rakovník předvedl výborný výkon do defenzivy a takticky zvládl zápas vzhledem k možnostem fantasticky.


Kanadské bodování:

Ondřej Fišer 3 (2+1)

Lukáš Pyskatý 1 (1+0)

Jakub Koláček 1 (0+1)

Petr Čech 1 (0+1)


Sestava: Vyskočil, Hůla - Čech, Pospíšil, Kochánek - Koláček, Fišer, Pyskatý, Svoboda




Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page