top of page

🦞Muži A - 8. ligové kolo 🦞

Nová hokejka štěstí při nájezdu nepřinesla


Rakovnický “A” tým se v rámci 18. kola utkal v Radlické hale s týmem Vosy Praha a Panthers Praha. Z důvodu zrušených zápasů juniorské kategorie doplnili A tým tři junioři Malý, Humr, Svoboda a také hráč rezervy Kebrle.



FBK Fat Pipe Vosy Praha – FBC Rakovník 2:6 (0:5/2:1/0:0)

První zápas se odvíjel zcela v režii rakovnického týmu, kdy první dva góly zařídila již osvědčená spolupráce dvojice Vích - Koláček. Zároveň se povedlo ustát i nešťastné vyloučení a první třetina skončila pětibrankovým náskokem. Druhá třetina nabídla Rakovníku dvě přesilové hry, však ani jednu se nepodařilo využít. Za to soupeř začal pálit ostrými. Poslední třetina se gólově neprosadil ani jeden celek. FBC si tak spolu se zodpovědnou obranou a kvalitně chytajícím Hůlou pohlídal výsledek.

Koláček 0+3

Vích 2+0

Malý 1+1

Čech 0+2

Kochánek 1+0

Svoboda 1+0

Ježek 1+0


FBC Rakovník – Panthers Praha C POWER 7:8 (1:3/3:1/3:4)

https://online.ceskyflorbal.cz/20212022/online-312171.htm

Do zápasu proti prvnímu týmu tabulky Rakovníku rozhodně motivace nechyběla. Navíc po minulé vysoké prohře 2:7 bylo co vracet.

Zápas začal ve velkém tempu a šance byly na obou stranách. Bohužel v zakončení Rakovník trefoval spíš konstrukci branky, kdežto soupeř trestal co mohl. V 10. minutě úvodního dějství na tabuli svítilo značně nepříznivé skóre 0:3. Snížení přišlo ještě do přestávky a do druhé třetiny vévodila především dvojice Pyskatý – Koláček. Po druhé třetině bylo srovnáno na 4:4.

Třetí třetina byla do značně míry přetahovaná, kdy Rakovník vždy dorovnával. Ze závěrečného nátlaku vyústilo trestné střílení pro Rakovník, kde však dosavadní hrdina zápasu Pyskatý selhal a Rakovník tak těsně prohrává 7:8.

Pyskatý 4+0

Koláček 2+1

Vích 1+1

Čech 0+2

Ježek 0+1

Malý 0+1


Sestava: Hůla- Vích - Fišer (zápas pro zranění ale nedohrál) - Koláček - Kebrle - Pospíšil - Malý - Svoboda - Čech - Pyskatý - Ježek - Kochánek – Humr


Lukáš Pyskatý: "Proti jednomu z nejlepších týmů ligy jsme ukázali, že když se sejdeme v dostatečném počtu, můžeme hrát vyrovnaně s kýmkoliv. I přes smolnou prohru jsme si zápas užili a odcházíme z celého turnajového dne s hlavou vztyčenou a povzbuzeni do dalších zápasů.“




Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page