top of page

🦞 Muži A - 11. ligové kolo 🦞

Z přestřelek vyšli naprázdno


K předposlednímu kolu zajížděli rakovničtí florbalisté do pražských Průhonic, kde měli na programu dvě papírově lehčí utkání. Bohužel vlivem absencí hned několika klíčových hráčů a operativního lepení jednotlivých lajn vyšli i přes počáteční ambice bodově naprázdno.


FBC Rakovník A – SK DESPERADOS 6:8 (2:5/3:2/1:1)

Utkání začalo v brzkých dopoledních hodinách, což se ukázalo jako obrovská nevýhoda pro Rakovník. Přesto, že po minutě otevřel skóre utkání Fišer, následně čtyřmi brankami v úvodní třetině soupeř otočil skóre ve svůj prospěch. Dlouho se rakovničtí nemohli dostat do zápasového tempa, čemuž nepomohlo ani vyloučení za sekání. V následujících třetinách sice zpřesnili svoji mušku, ale góly padaly i do sítě Rakovníka. V závěru se sice ještě prosadil Kochánek po asistenci juniora Malého, což stačilo pouze na korekci nepříznivého výsledku.


Kochánek 2+1

Malý 1+1

Pyskatý 0+2

Fišer 1+0

Vích 1+0


SK B.U.H. Praha – FBC Rakovník 8:7 (2:5/4:1/2:1)

Pouhé 4 sekundy stačili Pražanům ke vstřelení úvodní branky. Po druhém inkasovaném gólu se Rakovník probudil, převzal otěže hry a pěti zásahy se dostal do vedení. Bohužel tempo z první třetiny neudržel a soupeř do druhé přestávky srovnal na 6:6. Vyrovnaná závěrečná třetina byla o individuálních chybách. Dvěma trefami si SK vypracovalo náskok, na který dokázal reagovat pouze Pyskatý po individuální akci.

Fišer 3+0

Pyskatý 1+2

Vích 1+2

Kochánek 1+1

Malý 1+0

Vlk 0+1

FBC Rakovník: Hůla – Kochánek, Humr, Vlk – Malý, Fišer, Ježek, Pyskatý, Vích


Jakub Kochánek: „V obou utkáních jsme museli vždy dotahovat soupeřův náskok, což pro nás v sestavě bez stabilně hrajících opor bylo velmi náročné. I přes tyto negativa se nám podařilo hrát vyrovnané partie a skórovat jak individuálně, tak po kombinačních souhrách. Poslední ligové kolo musí být rozhodně lepší.“





Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page