top of page

🦞Mladší žáci B - 7. ligové kolo 🦞

Další turnaj zavedl rakovnický nadějný tým mladších žáků B do námi známé haly v Hořovicích. Toto malé město nedaleko Berouna se mělo stát dějištěm litých soubojů o body do tabulky a pro diváky si všechny zúčastněné týmy připravili bojovný, atraktivní florbal. Jak se s tím naši borci popasovali?


FBC Rakovník B x Tatran Střešovice-Akademie Řepy 1:13

Výsledek utkání hovoří za vše. Naši do zápasu vstoupili, jako kdyby se vzbudili z dlouhého zimního spánku. Náš herní projev byl pomalý, místy až líný, odbytý. Byli jsme všude pozdě, nebyli jsme důrazní v obraně a to soupeř, jako je právě Tatran, trestá. Je nutno podotknout, že si svěřenci po zápase vyslechli doporučení trenérů, co by měli zlepšit v dalších zápasech,aby jejich herní projev začal odpovídat jejich možnostem :).


FbC Red Dragons Hořovice Balleri x FBC Rakovník B 5:4

Předešlou prohru jsme rychle hodili za hlavu a nastoupili jsme do utkání proti známým oponentům z Hořovic. Domácí měli za sebou výbornou fanouškovskou kulisu, která se postarala o napínavou, vypjatou atmosféru. První polovina byla přesnou kopií prvního utkání a než se naši rozkoukali, na tabuli svítil výsledek 5:0 pro domácí. O půlce trenéři provedli rázné změny v sestavě a to se ukázalo jako správné rozhodnutí. Kluci a holky do druhé poloviny nastoupili zcela jinak, jako kdyby na hřiště nastoupil jiný tým. Najednou soupeře zamkli na jeho půlce a tlak přinesl i své ovoce v podobě gólů a poslední minuty se fanoušci Rakovníka modlili za zázrak. Ovšem ve finále nám chybělo to pověstné štěstí a bohužel se nám nepodařilo vsítit vyrovnávací branku.


FBC Pitbulls Kolín – černí x FBC Rakovník 0:3 (po kontumaci soupeře)


Hodnocení trenéra (Radek Humr):

Nerad něco svým svěřencům vytýkám a nerad to dělám. Ovšem po tomto turnaji si nemohu pomoci. Po technické stránce náš výkon nebyl vůbec špatný, ale kluci nastoupili do tohoto turnaje, jako kdyby vůbec nechtěli hrát. S kolegou Malým nás to mrzelo a byla potřeba si o tom v šatně popovídat, aby nastoupili do dalšího kola s větší chutí. Na druhou stranu je vidět obrovské zlepšení a že práce na tréninku nepřišla vniveč a ono ve finále i prohra je část cesty, kterou musíte dojít k úspěchu.


Sestava: Čechák Dominik, Štekl Radim, Kejla Jonáš (B), Houba Daniel, Koutecký Dominik, Mydla Andrej, Kopecký Jaroslav, Ubl Tomáš, Slabý Zbyněk





Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page