top of page

🦞Mladší žáci B – 10. ligové kolo🦞

Den se se dnem sešel a před námi bylo poslední kolo této vydařené sezóny. Její hodnocení si ponechám na později. Tento slunečný den jsme jeli strávit do haly v Dobříši, kde naši borci 9.kolo odehráli zajímavá utkání a toto kolo nebylo výjimkou. Sešli jsme se v zajímavém počtu, což se ukázalo být výjimkou oproti ostatním turnajovým dnům. Plán na dnešní zápasy byl jasný: užít si poslední zápasy a přivézt domu cennou výhru.


FBC Rakovník B x FbC Red Dragons Hořovice Balleri 1:6

První zápas byl jak vytržený z nejhoršího snu všech fanoušků Rakovníka. Je nutno podotknout, že Hořovice během sezóny udělaly neskutečný krok dopředu a tento zápas to rozhodně potvrdil. Hořovice byly všude první, důsledně napadaly, byly lepší v každém aspektu hry a to se na výsledku promítlo. Po rázném napomenutí trenéra se v druhé polovině utkání nás projev rozhodně zlepšil, ale rozjetý vlak Hořovic již zastavit nešlo. 


Florbalová akademie MB B x FBC Rakovník B 10:3

Touha po vítězství byla pro naše hnacím motorem do dalších utkání, a tak jsme si prohru z utkání minulého nenechali zkazit den. Tento zápas byl z úplně jiného soudku. Diváci se mohli těšit na tým z Boleslavi, který sice neoponoval výrazným týmovým výkonem jako Hořovice, ale spoléhal hlavně na individuální šikovnost svých hráčů. Na to jsme byli připraveni a už koncem první poloviny svítilo v hale skóre 2:0 pro Rakovník. Ale nebojte se, to by nebyl Rakovník, kdyby si věci dělal jednoduchými. V druhé polovině přišel nepochopitelný zkrat, hlavně naše obrana se zhroutila jako domeček z karet a my jsme už celý zápas dotahovali několikabrankové manko a i když se naši do posledního hvizdu nevzdali a bojovali jako lvi. Ale i když to bolí říct, prohra naprosto zasloužená.


FBC Rakovník B x TJ Sokol Dobříš – modří 5:4

Poslední pokyny této sezóny směřovaly k jedinému cíli: vyhrát, ať to stojí, co to stojí. Zápas proti domácím byl naší poslední nadějí. A ono to vyšlo. I když pro oko diváka absolutně neatraktivní zápas a po florbalové stránce totéž. Ale naší taktikou bylo vyhrát. Svěřenci trenéra Humra důsledně plnili úkoly, které jim byly uděleny. Hlavně jsme těžili z dlouhých přihrávek po mantinelu za soupeřovu obranu. K dalšímu průběhu utkání není, co říci. Hra se rychle přelévala ze strany na stranu, šance byly vyrovnané na obou stranách, ale z výhry jsme se radovali mi, což jsme pak náležitě oslavili. 


Hodnocení trenéra (Humr):

Toto turnajové kolo, i přes některé nepříznivé výsledky, hodnotím pozitivně. Na klukách i holkách byla vidět jiskra pokaždé, když byli na balónku, a ze hry bylo cítit nadšení a i přes některé neúspěchy touha hrát. Po celé sezóně je na některých hráčích vidět obrovské zlepšení a do dalších utkáních to pro tento tým nevypadá vůbec bledě. Tvrdá práce se vyplatila. A právě tvrdá práce dělá z talentů šampióny.


Sestava:

Kejla Jonáš (B), Koutecký Dominik (B), Kopecký Jaroslav, Holopírková Karolína, Houba Daniel, Slabý Zbyněk, Mydla Andrej, Štekl Radim, Čechák Dominik





Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page