top of page

🦞 Mladší žáci - 3. ligové kolo 🦞

Turnajový den mladších žáků konaný v Příbramské městské hale se nám až na jeden zápas bodově povedl.


FBC Žraloci Příbram : FBC Rakovník - 6:4

První velice ospalý zápas, ve kterém si domácí žraloci počínali střelecky mnohem lépe než my. Od úvodu bylo na našich hráčích vidět, že mají respekt proti klukům, kteří byli o hlavu vyšší než oni sami, což rozhodlo zápas v náš neprospěch. Jedinými hráči, kteří nebrali na fyzickou převahu ohledy byly Monča Pokorná a Eliška Bornová.

Floor Maniacs Mělník : FBC Rakovník - 5:6

Druhý zápas, který jsme rozhodli až 20 vteřin před koncem hrací doby, jsme začali velice podobně jako ten první, nedůrazem před vlastní brankou jsme dostali dva zbytečné góly a zase jsme museli skóre obracet. Naštěstí jsme po přestávce chytili druhý dech a zápas jsme až do samého konce nechtěli vzdát. Naše snaha se nám vyplatila 20 vteřin před koncem, kdy jsme srovnali na 5:5 a pět vteřin před koncem zvýšil na 5:6 Boris Košťál, který uzavřel konečné skóre.


SK Alien Nation Černošice : FBC Rakovník - 2:3

Oproti předešlým zápasům se nám začátek povedl mnohem lépe, dali jsme tři rychlé góly a soupeře jsme do ničeho nepouštěli, drama jsme ze zápasu udělali až na konci zápasu, kdy jsme nechali soupeře vstřelit dvě branky a tím ho motivovali k závěrečnému tlaku, který jsme nakonec vydrželi.


Panthers Praha : FBC Rakovník - 5:6

I když to dle skóre není moc vidět, nejlepší zápas z celého turnajového dne, jako by někdo polil hráče živou vodou. V zápase byly vidět pěkné akce a góly do prázdné branky. Soupeř však nesložil zbraně a stále nás dotahoval, ale naši hráči nenechali nic náhodě a zápas udrželi.


Slovo trenéra:

Čtyři velice vyrovnaná utkání, u každého týmu je zápas co zápas vidět zlepšení. Kdybychom se v prvním zápase nebáli soupeřů, věřím, že by jsme ho dokázali otočit a vyhrát, ale to je kdyby. Celkově se mi turnajový den líbil, měli jsme sice pomalejší rozjezd, ale poslední zápas byl odmakaný do konce. Nejlepším hráčem týmu byla vybrána Eliška Bornová, která na svoji výšku dává zabrat i o hlavu vyšším klukům. Já sice nemám určování nejlepšího hráče rád, protože na prvním místě by měl být tým, ale pro tento turnaj bych klidně udělal výjimku a dovolil si souhlasit.






Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page