top of page

🦞Mladší žáci - 2. turnajový den 🦞

Druhý turnajový den odehráli hráči mladších žáků v pražské Bublina Aréně.

Zápasy:

FBC Rakovník X Kanonýři Kladno černí (3:2)

FBC Rakovník X ACEMA Sparta Praha YELLOW (1:4)

FBC Rakovník X Panthers Praha WHITE (4:3)

FBC Rakovník X FBC Slavia Praha (5:2)

Sestava:

Beneš Jan (C) Čermák Denis Grubnerová Alena (G)

Drahorád Filip

Vaňková Nela

Bornová Eliška

Tetur Václav Petrová Eliška Rys Jakub

Sailerová Eliška Slabý Zbyněk Tuma David Vojáček Stanislav Zabilanská Michaela

Trenér:

Dominik Hůla

V prvním zápase jsme šli velice rychle do brankového vedení, které jsme si udrželi celou první půlku. Ve druhé polovině jsme přidali už jen jednu branku a soupeř se snažil zápas zdramatizovat, když se dotáhl na rozdíl jedné branky.

Druhý zápas byl úplně odlišný od toho prvního, nebyli jsme tolik aktivní a při ztrátě míčku jsme se nevraceli tak, jak bych od hráčů očekával, což nás stálo laciné branky. Soupeř tyto chyby trestal a vedl 4:0. Nám se alespoň podařilo vstřelit jednu branku útěchy.

Třetí zápas s Panthers byl velice vyrovnaný, hra se přelévala z jedné strany na druhou, ale střelecky jsme byli v tomto zápase úspěšnější právě my a tak jsme si odnesli všechny tři body.

Poslední zápas se Slavií byl z naší strany velice povedený i když už byla vidět na některých našich hráčích únava, tak jsme zápas pohodlně vyhráli 5:2. Což muselo být pro Slavii velice nepříjemné, jelikož odehrála velice pěkné a vyrovnané utkání se Spartou, která nás porazila.

Slovo trenéra: Po druhém zápase, kde jsme předvedli ospalý výkon, bylo v šatně o čem diskutovat. Jsem rád, že si to hráči vzali k srdci a poslední dva zápasy jsme odjezdili na plný výkon. I když se nám ne vždy daří kombinovat, hráči to vynahrazují nasazením a týmovou dravostí. Kdybychom vstupovali do každého zápasu s takovým to nasazení, mohla by to být povedená sezóna.




Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page