top of page

🦞Elévové - 1. ligové kolo🦞


FBC Rakovník x OpenCamps Tatran Střešovice 0:11


Pro spoustu našich hráčů to byl úplně první ligový zápas, nebo první po dlouhé odmlce, a tak jsme teprve rozkoukávali. Tatran nás herně převyšoval a zápas skončil 0:11, ale nenechali jsme se rozhodit, vypilovali jsme techniku a na další zápasy už jsme byli lépe připravení.


FBC Rakovník x Prague Tigers White 1:8

Před tímto zápasem jsme si společně v šatně řekli, co bylo v prvním zápasu špatně a na co bychom si měli v tomto zápase dávat pozor. Elévové se z chyb ponaučili a o dost více si hlídali své protihráče, ovšem druhý tým měl stejně navrch. FBC Rakovník x Kralupy Wolves grey 2:1


Do tohoto zápasu šli naši hráči od začátku naplno s velikou chutí vyhrát. Od začátku jsme měli herní převahu a spoustu gólových šancí, z nichž se nám povedlo 2 proměnit. I spoluhráčům se podařilo vstřelit branku, ale další šanci jim naši hráči nedali a udrželi výsledek 2:1, a tak vezeme domů i první výhru sezóny.



FBC Rakovník x T.B.C. LUCERN Králův Dvůr 0:2

Elévové si velmi dobře hlídali každý svého hráče Při tomto zápase jsme si již více nahrávali a střel na bránu jsme měli také dostatek. Nakonec jsme "Králováku" podlehli 0:2, ale to vůbec nevadí, protože člověk se z chyb učí a příště to určitě vyjde. Chce to jen více štěstí.

Soupiska: Čermák Jan Beneš Jan Mydla Andrej Melová Veronika Brotánková Nela Radová Beáta Petrová Eliška Zabilanská Michaela Trenéři: Procházková Natálie Kosová Veronika Celkově hodnotíme dnešní start nové sezóny skvěle, na to, že byla tak dlouhá pauza od florbalu, tak mají hráči velkou pochvalu.





Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page