top of page

Elévové a jejich tažení sezónou

Partičku elévů měl v uplynulé sezóně na starost výhradně Radek Halama. Minulý rok působil u přípravky, ale posunul se spolu se svým synem Vojtou do vyšší kategorie. Pro oba dva to tedy byla nová zkušenost, o které se nám ve článku níže rozpovídal právě Radek.


Jelikož tohle byla moje první sezóna s elévy, měl jsem obavy, abych je nezklamal. Dost mi pomohlo, že jsem do sezóny vstoupil s kompletním týmem bývalé přípravky, s kterou jsem minulou sezónu prožil skvělé okamžiky.

Spojení s ostatními hráči se povedlo výborně a všichni jsme si chtěli užít nějakou tu legraci na hřišti. 

Právě pro velkou část hráčů bylo důležité se v elévech rozkoukat, jelikož je zde mnohem větší hřiště než v přípravce a také je na každé straně o dva hráče více.

Myslím si, že se s tím všichni poměrně dobře sžili a začali o hře víc přemýšlet.

Bylo super sledovat, že si hráči osvojili dovednosti na nejméně jednom postu. Vědí,  kde mají spoluhráče, ale přitom kontrolují i své protivníky.  

Během zimy jsme bojovali s marodkou a tak své první zápasové zkušenosti sbírali i hráči, kteří byli mladší nebo méně technicky zdatní. 


Samozřejmě mne mrzí, že se sezóna ukončila tak náhle. V době, kdy jsme měli sklidit úspěch za to,co jsme se naučili, přišel konec. Nevěšme hlavu, snad si na to vzpomeneme v další sezóně a navážeme na to, kde jsme skončili.


Chtěl bych poděkovat hráčům za snahu se zlepšovat, trpělivost a za jejich účast a píli při tréninku. Všem hráčům přeji mnoho úspěchů v další sezóně. Jste super a dokážete co budete chtít.

Rodičům děkuji za jejich iniciativu, podporu a trpělivost. Klobouk dolů! Jste skvělí! Bez Vás to prostě nejde.

Rád bych také poděkoval členům realizačního týmu za jejich nasazení v průběhu celého ročníku.

Tomáš Čermak vyfotí i při špatném osvětlení haly krásné fotky. Lukáš Brotánek dovede povzbudit hráče i když nám to zrovna nejde. Na začátku sezony s námi válčil ještě Jan Jiroušek.

V poslední řadě je zde samozřejmě realizační tým klubu.




Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page