top of page

🦞Elévové - 2. ligové kolo🦞

Zápasy:

Prague Tigers White VS. FBC Rakovník 8:7


Do prvního zápasu dne jsme nastoupili s velkým nadšením a odhodláním vyhrát. Po odpískání začátku hry naši hráči převzali kontrolu nad míčkem a vstřelili první gól. První polovina zápasu byla velice vyrovnaná a napínává. Do druhé poloviny jsme nastoupili se ztrátou dvou gólů, ale to nás vůbec neodradilo od našeho odhodlání vyhrát. Hra byla opět hodně vyrovnaná, ale najednou jsme soupeře překvapili dvěma rychlými góly. Bohužel ke konci druhé poloviny jsme si nepohlídali hráče před naší bránou a hra se z ničeho nic otočila v náš neprospěch. Zápas skončil prohrou o jeden gól.

Zápas z mého pohledu byl skvělý. Hráči hráli ze všech svých sil a dávali do toho maximum. Jsem na ně pyšná za přesné nahrávky, střelbu a nabíhání do volného prostoru. Musím taky vyzdvihnout výkon našeho gólmana, který předvedl skvělý výkon v bráně, kde ukázal soupeřům, že to nepůjde tak lehce.

T. B. C. Králův dvůr VS. FBC Rakovník 4:5

Druhý zápas jsme se utkali s domácími. Od začátku hrály oba týmy naplno, přesto se gólově dařilo více prosazovat soupeřům, a tak první polovina skončila 1:3. My jsme se ale nevzdávali, a i přes úvodní převahu domácích se nám podařilo upravit konečný výsledek na 4:5.



Slovo trenéra:

Hráči mají obrovskou pochvalu, i přesto, že jsme nevyhráli, hráli skvěle. Byla na nich vidět chuť a zápal do hry. Dali do toho všechno, a výhru jim rozhodně nenechali zadarmo. Velká pochvala dále patří i brankáři Honzíkovi Čermákovi, který chytal opravdu suprově. Dokonce byl pochválen i od soupeřů.

Soupiska: Čermák Jan Beneš Jan Slabý Zbyněk

Štercl Hynek

Cabal Samuel

Drahorád Filip

Vaňková Nela Melová Veronika Brotánková Nela Radová Beáta Petrová Eliška Zabilanská Michaela Trenéři:


Procházková Natálie

Kosová Veronika

Navrkalová Martina






Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page