top of page

🦞 Dorost - 6. ligové kolo 🦞

2 výhry pro dorost


V sobotu 14.1. vyrazil rakovnický dorost navázat na poslední 2 slušně odehraná kola a hrát tak o co nejlepší umístění v celkové tabulce.

Trenérovi Vítovi Němečkovi z osobních důvodů chyběli Tobias Liprt a Jirka Frydrych.


KANONÝŘI KLADNO ČERNÍ vs. FBC RAKOVNÍK 4:5 (2:2; 1:3; 1:0)

Adam Kyncl 2+1

Štěpán Fukárek 1+2

Matyáš Brodníček 1+1

Martin Pokorný 1+0

Ondřej Tuma 0+1


Hodnocení trenéra : V první třetině měli naši obránci velký problém s rozehrávkou, bouralo nám to celkově naše nastavení hry.

Soupeři jsme tím téměř darovali dvě branky, což se v takto vyrovnaném utkání nesmí stávat. Poslední dvě minuty jsme hráli v oslabení. Závěr hry byl infarktový, ukončen byl zazvoněním naší horní tyčky. Rozdílovým faktorem tohoto utkání byl náš brankář Adam Masák. Za zmínku stojí, že v tomto utkání si poprvé za dorost zahráli 3 starší žáci.


FBC RAKOVNÍK vs. BLUE HORSES STOCHOV 8:5 (4:0; 3:0; 2:2)

Adam Kyncl 2+3

Jakub Čermák 2+1

Štěpán Fukárek 2+0

Martin Pokorný 1+1

Matyáš Brodníček 1+1

Zdeněk Kos 1+0


Hodnocení trenéra : Pro Stochov premiérová sezóna v dorostenecké soutěži. Na jejich týmu vidím stoupající kvalitu a držím jim palce ve výchově hráčů.

Naši hráči hrají od dětských kategorií, což bylo na první pohled vidět. Zápas jsme měli celou dobu pod kontrolou. Ve 3. třetině zaznamenal svou premiéru

v brance dorosteneckého zápasu Martin Dao.


Závěrečné hodnocení : Jak už jsem zmiňoval, svoji premiéru v dorostu si odbyli hned 4 starší žáci a celkově slušně. Polovina našeho týmu byla složena ze starších žáků.

Za mě velmi slušně odehrané ligové kolo.


Sestava : Adam Masák, Martin Dao, Matyáš Brodníček, Martin Pokorný, Adam Kyncl, Štěpán Fukárek, Ondřej Tuma, Zdeněk Kos, Jakub Čermák, Jonáš Přibyl, Tadeáš Breník, Tobiáš Havel,

Jakub Císař a Vojtěch Svoboda



Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page