top of page

🦞9. ligové kolo – starší žáci🦞


FBC RAKOVNÍK x PANTHERS PRAHA RED 3:4 (3:0,0:4)


Do první části jsme vstoupili výborně a hráli pěkný kombinační florbal, který Boris Košťál přetavil ve vstřelené branky a hattrickem stanovil poločasové skóre na 3:0.

Ve druhé části bohužel polevila aktivita našich hráčů a nejspíše s myšlenkou vyhraného zápasu nedali do hry téměř nic. Toho soupeř využil a jednoduchými průniky do předbrankového prostoru si vytvořil dobré šance které bohužel pro nás dokázal využít a otočit tak skóre na konečných 3:4. Veliká škoda, ale i ponaučení, pro naše svěřence.


BLACK ANGELS x FBC RAKOVNÍK 5:1 (3:0,2:1)

Ve druhém zápase na nás pořád ležela tíha z předchozí ztraceného zápasu, a ne a ne se dostat opět do tempa hry. Soupeř dobrou kombinací přehrával naše hráče a dostával se do nebezpečných situací ze kterých dokázal čtyřikrát vsítit. Ani mírná korekce stavu 5 minut před koncem na 4:1 a následné vyloučení protihráče nepomohla zlomit vývoj utkání a tak jsme museli opět přemýšlet nad naším výkonem jako nedostatečným.


FBC RAKOVNÍK x OLYMP FLOBAL APOLON 4:2 (0:1,4:1)



Hodnocení trenéra (MP): Máme problém se soustředěností na hru a chybí nám herní seběvědomí. Bylo tam dnes několik pěkných florbalových momentů, ale bylo jich jako šáfranu. To na lepší výsledky bohužel nestačí.



Brankáři: Martian Dao Duy

Obrana: Daniel Geleti – David Jodas, Jonáš Přibyl

Útok: Jakub Engel – Boris Košťál © – Vilém Homola

Stanislav Vojáček – Štěpán Fukárek – Tadeáš Franěk

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page